Dekanın Mesajı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi resmi olarak 2013  yılında kurulmasına rağmen, eğitim-öğretime 2 Profesör, 7 Doktor Öğretim Üyesi kadrosuyla 2018-2019 yılında ilk öğrencileri ile başlamıştır.

Henüz yeni kurulmuş bir fakülte olmamıza rağmen en büyük amacımız bilimsel üretkenliği fazla, toplum ağız diş sağlığı alanında gerek ulusal gerekse uluslararası düzeyde saygın ve nitelikli insanlar yetiştirmektedir. Daima ileriye bakarak fakültemizi iyi bir geleceğe taşımak istek ve arzusundayız.

Fakültemize yeni katılan öğrencilerimiz için teorik ve pratik açıdan çağdaş ve tüm yeniliklere açık, insani ve ahlak değerleri yüksek, empati duyguları gelişmiş, özgüvenli, bilgili ve becerikli diş hekimleri olabilmeleri için gerek akademik gerekse idari kadromuzla elimizden geleni yapma gayreti içerisinde olunacaktır.

2021 2022 Eğitim-Öğretim yılında aramıza yeni katılan  gençlerimize Hoş Geldiniz diyor, Hoşça dostça geçireceğiniz başarılı bir yıl diliyorum.

Sevgilerimle…